Ξεχωριστά πορίσματα των κομμάτων για το «Ερρίκος Ντυνάν» στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία

Ξεχωριστά πορίσματα τους για το “Ερρίκος Ντυνάν”, τα οποία έδωσαν και στη δημοσιότητα, ανέπτυξαν στη Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, η Ν.Δ. και το ΚΙΝ.ΑΛ., στη συνέχεια του πορίσματος της πλειοψηφίας που είχε δοθεί στα μέλη της Επιτροπής.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αντώνης Μπαλωμενάκης κατά την έναρξη της συνεδρίασης πρότεινε ένα κλιμάκιο από μέλη της εξεταστικής επιτροπής να επισκεφθεί την επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης κ. Παπασπύρου ώστε να ενημερωθούν και να αξιολογήσουν τα στοιχεία που έχουν προκύψει σχετικά με τα έγγραφα που ευρέθησαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ωστόσο, δέχτηκε την πρόταση του εισηγητή της ΝΔ Γιώργου Γεωργαντά να ζητηθεί από την κ. Παπασπύρου ένα έγγραφο αναφορικά με τα συγκεκριμένα ευρήματα.

Και από πλευράς του Ποταμιού προαναγγέλθηκε ότι θα κατατεθεί ξεχωριστό πόρισμα, ενώ ΑΝ.ΕΛ. και Κ.Κ.Ελ ζήτησα  να διερευνηθούν περαιτέρω οι τυχόν διαβλητές και παράνομες πράξεις υπουργών των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

Διακομματική συνεννόηση για την Υγεία ζήτησε η Ένωση Κεντρώων, ενώ ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ζήτησε προανακριτική για όλα τα αποδιδόμενα από το πόρισμα της πλειοψηφίας σε πρώην υπουργούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού