Η τουριστική εκπαίδευση συναντά την τουριστική βιομηχανία

“ Η τουριστική εκπαίδευση συναντά την τουριστική βιομηχανία” είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 34ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 (ώρα έναρξης 18:00).

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Μεταπτυχιακό «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών», το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού & Διοίκησης Υπηρεσιών «Tourlab» και τον Τομέα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Φιλοξενίας, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Η ημερίδα στοχεύει στο να φέρει προβεβλημένα στελέχη όλων των κλάδων της τουριστικής βιομηχανίας και της τουριστικής εκπαίδευσης, σε ένα κοινό πεδίο συζήτησης και προβληματισμού. Θα παρουσιαστούν σύντομες εισηγήσεις από εκπροσώπους ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, ταξιδιωτικών επιχειρήσεων και γραφείων, αεροπορικών εταιριών, και συλλογικών φορέων τουρισμού. Η είσοδος είναι ελεύθερη! Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Παράλληλα συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή νέων φοιτητών στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών» του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν εντός του Νοεμβρίου 2018. Το σύνολο των σπουδών για όλους τους φοιτητές είναι χωρίς τέλη φοίτησης. Οι αιτήσεις των υποψηφίων γίνονται μόνο ηλεκτρονικά. To μεταπτυχιακό πρόγραμμα διοργανώνεται από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και υποστηρίζεται από το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού & Διοίκησης Υπηρεσιών του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του μεταπτυχιακού: http://www.tourism-master.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού