Μήνυμα Παπακώστα για εορτή Ε.Δ.: Να βάλουμε τέλος στο διχασμό και τη διχόνοια

Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων, η Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.), βουλευτής Β΄ Αθήνας,  Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, δήλωσε:

«Η 21η Νοεμβρίου, η ημέρα που εορτάζουμε την Υπέρμαχο Στρατηγό, είναι -όχι τυχαία- η Ημέρα που εορτάζουμε μαζί και τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας. Εκατόν ενενήντα επτά χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, οι Ένοπλες Δυνάμεις ακολουθούν τη μακρά παράδοση Ελλήνων πολεμιστών, υπηρετώντας με αυταπάρνηση το ύψιστο ιδανικό που έχει εμποτίσει κάθε πτυχή της ιστορίας μας, την Ελευθερία.

Πιστοί παραστάτες στους Αγώνες της χώρας μας υπερασπίζονται τα σύνορά της, που ταυτοχρόνως αποτελούν και τα όρια της Ευρώπης, προστατεύοντας το Δυτικό Πολιτισμό που η ίδια η Ελλάδα γέννησε. Αυτή η Ημέρα αποτελεί και μια ακόμη ευκαιρία να θέσουμε στην άκρη όσα μας χωρίζουν και να βάλουμε τέλος στο διχασμό και τη διχόνοια.

Όπως έγραψε σχετικά ο μεγάλος φιλέλληνας, Λόρδος Βύρων, “αν η Ελλάδα ζηλεύει την τύχη της Βλαχίας και της Κριμαίας, μπορεί να την έχει αύριο. Αν της Ιταλίας, μεθαύριο. Αν όμως θέλει να γίνει για πάντα ελεύθερη, αληθινή και ανεξάρτητη, καλά θα κάνει ν’ αποφασίσει τώρα, αλλιώς δεν θα έχει ποτέ πια αυτή την ευκαιρία”».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού