(Βίντεο) Παπακώστα: Όσοι επιχειρούν να πλήξουν την Αστυνομία θα βρουν απέναντί τους σύσσωμη την κοινωνία

Ξεκάθαρο μήνυμα σε όσα κόμματα της αντιπολίτευσης αξιοποιούν το πεδίο της Ασφάλειας για μικροκομματικούς σκοπούς, έστειλε σήμερα από τη Βέροια η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, με αφορμή εκδήλωση για την απονομή πτυχίων σε αξιωματικούς που αποφοίτησαν από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.).

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της και απευθυνόμενη προς τους αποφοιτήσαντες, η κ. Παπακώστα δήλωσε ότι “όσοι επιχείρησαν ή όσοι επιχειρούν ή επιχειρήσουν να πλήξουν ως εύκολο στόχο τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, να γνωρίζουν ένα πράγμα. Ότι θα βρουν απέναντί τους σύσσωμη την ελληνική κοινωνία. Διότι η ελληνική κοινωνία σας εμπιστεύεται και σας εμπιστεύεται διότι κάνετε εξαιρετική δουλειά με αντίξοες συνθήκες”.

Παράλληλα, η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη απένειμε τα εύσημα στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και στη φυσική ηγεσία της, για τις πρόσφατες επιτυχίες στον τομέα εξάρθρωσης της εγκληματικότητας. Όπως είπε,  “η Ελληνική Αστυνομία το τελευταίο διάστημα, πάντοτε, αλλά ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα και τις τελευταίες μέρες, έχει κάνει μια σειρά επιτυχιών εξάρθρωσης εγκληματικών οργανώσεων, οι οποίες ταλαιπώρησαν τον ελληνικό λαό, έπληξαν τους Έλληνες πολίτες και η Ελληνική Αστυνομία αποκατέστησε και το Κράτος Δικαίου, της Ευνομίας και της Τάξης, με τρόπο άριστο και θέλω από αυτό το βήμα να την συγχαρώ και να συγχαρώ και την φυσική ηγεσία και τους αξιωματικούς και τις ομάδες οι οποίες συνήργησαν, διότι όλο αυτό ως προϊόν, ως αποτέλεσμα εμπνέει εμπιστοσύνη, εμπνέει τον σεβασμό της κοινωνίας”.

Να σημειωθεί ότι η τελετή απονομής των πτυχίων στους αξιωματικούς, διεξήχθη στην αίθουσα τελετών της Σχολής και στη δοξολογία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσιος Κούγκας.

Στην τελετή μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Υποδιοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Ταξίαρχος Παναγιώτης Κορδούλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Χρήστος Σιμούλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Ημαθίας Γεώργιος Χριστοδουλίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Νίκη Καρατζιούλα, ο Εισαγγελέας Εφετών Ιωαννίνων Αργύριος Δημόπουλος, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Τσαπαρόπουλος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης, ο Πρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας SOUKOS ROBOTS Κωνσταντίνος Σούκος.

Πληροφορίες: Verianet.gr