Κριστιάνο Ρονάλντο: Το 2018 ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου

Ακόμη και στις διακοπές, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκέφτεται πως θα κερδίσει. Και έτσι από το Ντουμπάι, όπου πέρασε την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά του και τον συμπατριώτη Ζοάο Κανσέλο, ο διάσημος Πορτογάλος έκανε τα σχέδιά του για το 2019. Ξεκινώντας από το Champions League, που έχει ήδη κερδίσει πέντε φορές.

«Η Γιουβέντους έχει αυτό το στόχο κάθε χρόνο και έφτασε πολύ κοντά. Το τρόπαιο είναι μόνο ένα, αλλά δεν πρέπει να γίνει μια εμμονή για μας: θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλη μας τη δύναμη για να φτάσουμε σε αυτό το τρόπαιο», είπε.

«Το 2019 θέλω να είμαι στη διάθεση της εθνικής ομάδας», δήλωσε στην εφημερίδα της Ποτογαλίας Record . Μίλησα με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και με τον ομοσπονδιακό προπονητή. Συμφωνήσαμε ότι δεν θα είμαι στην αποστολή για τους αγώνες του πρώτου μισού της σεζόν: Είμαι 33 χρόνων, έχω μόλις μετακόμισα σε άλλη χώρα, έχω αλλάξει μεθόδους εργασίας, συμπαίκτες, ρουτίνα και επαγγελματικό προσωπικό. Νομίζω ότι αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή για όλους. Τώρα, όμως, θα επιστρέψω. Το 2018 μου; Πιθανώς, συμπεριλαμβάνοντας τα πάντα, ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού