Άρθρο περί θανατικής ποινής για τη συμφωνία των Πρεσπών δημοσιεύτηκε σε site «κλίματος» Σαμαρά

Αδιανόητο άρθρο περί θανατικής ποινής για τη συμφωνία των Πρεσπών δημοσιεύεται σε site «κλίματος» Σαμαρά!

Συγκεκριμένα πρόκειται για το site Αntinews, στο οποίο δημοσιεύεται  το ολοφάνερα απειλητικό άρθρο για τους βουλευτές που θα υπερψηφίσουν την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή.

Όπως γράφει ο αρθογράφος: «Εάν λοιπόν εμείς δώσουμε το όνομα «Μακεδονία» τελικά θα δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιους να μας πάρουν και εδάφη. Επομένως εδώ μιλάμε για τον ορισμό της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ».

Και συνεχίζει: «Στη συνέχεια θα πρέπει να δούμε τι προβλέπει ο ποινικός μας κώδικας σε αυτή την περίπτωση, όταν δηλαδή δίνουμε την ευκαιρία να μας πάρουν εδάφη. Εδώ ο νόμος είναι ξεκάθαρος όπως μας πληροφορεί η νομικός κ. Ειρήνη Μαρούπα. Συγκεκριμένα αναφέρει, ότι το αντίστοιχο ποινικό αδίκημα ονομάζεται «άμεση συνέργεια σε επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας» και η ποινή που προβλέπεται είναι, ο ΘΑΝΑΤΟΣ», αναφέρεται στο αδιανόητο άρθρο.

Μάλιστα, ο αρθογράφος για να μη περιορίζεται η απειλή προς τους βουλευτές το γενικεύει: «Η επαίσχυντη και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών ΔΕΝ πρέπει να περάσει και για αυτό θα φροντίσουν οι Έλληνες… και ο νοών νοείτω…

Υ.Γ.: Σε κάθε περίπτωση όσοι στήριξαν και προώθησαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα πρέπει να δικαστούν από την ελληνική δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όπως προβλέπουν οι νόμοι του κράτους μας. Οι Έλληνες θα ζούμε για να δούμε όλους αυτούς τους Νενέκους να δικάζονται», γράφει το άρθρο του φιλο-σαμαρικού site.

Πρόκειται για τη δεύτερη μέσα σε λίγες μέρες επιχείρηση κατατρομοκράτησης των βουλευτών που τάσσονται υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, μετά από sms που απέστειλε στέλεχος της Ν.Δ. σε μέλη του κόμματος με τα κινητά των βουλευτών, για να ασκηθούν πιέσεις στους βουλευτές. Μάλιστα, με παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, είχε παραγγελθεί στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ευάγγελο Ιωαννίδη, η διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων.