Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις νέες καταγγελίες του ΚΚΕ για τηλεφωνικές συνακροάσεις

Την παρέμβαση της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, προκάλεσαν οι νέες καταγγελίες του ΚΚΕ για τηλεφωνικές συνακροάσεις, η οποία και διαβίβασε δημοσιεύματα του Τύπου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Την παρέμβαση της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, προκάλεσαν οι νέες καταγγελίες του ΚΚΕ (σ.σ.: εδώ η σχετική ανακοίνωση) για τηλεφωνικές συνακροάσεις, η οποία και διαβίβασε δημοσιεύματα του Τύπου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Παράλληλα, η κ. Δημητρίου παρήγγειλε οι νέες καταγγελίες να ενταχθούν στην εκκρεμεί παλαιότερη δικογραφία του 2016 και να γίνουν άμεσα ενέργειες, ενώ ζήτησε να ενημερωθεί γι αυτές και ειδικά για την αναφορά του ΚΚΕ περί καθυστερήσεων στην πρώτη έρευνα που ξεκίνησε μετά καταγγελίες του 2016.

Σημειώνεται πως στη δικογραφία που εκκρεμεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών από το 2016 για συνακροάσεις που καταγγέλθηκαν από το ΚΚΕ ότι έγιναν το 2016, περιλαμβάνεται και η σχετική επερώτηση του κόμματος του Περισσού στη Βουλή.

Η νέα καταγγελία, μεταξύ των άλλων, αναφέρει: «Το ΚΚΕ καταγγέλλει το σημερινό νέο κρούσμα τηλεφωνικών συνακροάσεων, στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ, με τρίτους, μεταξύ των οποίων και το τηλεφωνικό κέντρο άλλου κόμματος. Προκαλεί τεράστια ερωτηματικά το γεγονός ότι δύο και πλέον χρόνια, μετά το πρώτο κρούσμα, οι αρμόδιες αρχές κωλυσιεργούν απαράδεκτα να καταλήξουν σε πόρισμα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού