Κικίλιας: Οι βίζες που έδινε το ΥΠΕΞ επί Κοτζιά καταλήγουν σε off shores του Σόρος

«Ο κ. Καμμένος είπε ότι η χώρα γύρισε στην εποχή του “εμφυλίου πολέμου”, ότι κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ αισθάνονται ότι παίρνουν το αίμα τους πίσω, ότι ο κ. Κοτζιάς έχει προνομιακές σχέσεις με τον κ. Σόρος με βίζες που έδινε το ΥΠΕΞ επί Κοτζιά που καταλήγουν σε off shores του κ. Σόρος. Είπε ακόμη ότι ο κ. Τσίπρας ουσιαστικά προσπάθησε να τον “εξαγοράσει” για να μη φύγει από την κυβέρνηση, προσφέροντας στα στελέχη των ΑΝΕΛ θέσεις στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ». Αυτό ανέφερε, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

«Ο κ. Καμμένος, αφού είχε αρχικά σχεδιάσει μαζί με τον κ. Τσίπρα να τριχοτομήσει τη ΝΔ και να τη σύρουν να ψηφίσει τη συμφωνία, κατηγορεί σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη» πρόσθεσε.

Ο κ. Κικίλας σημείωσε ότι η ΝΔ δεν ψήφισε τη συμφωνία και είπε ευθαρσώς «κάτι που, είπε, πολύ μεγάλο θάρρος και διέπεται από πατριωτισμό: Ότι όσον αφορά την ένταξη της γειτονικής χώρας στην ΕΕ, εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τη δύναμή μας ως χώρα-μέλος της ΕΕ για να κάνουμε αυτό που πρέπει, προσπαθώντας να βελτιώσουμε αυτήν τη συμφωνία προς όφελός μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού