Ζορμπά-Βερναρδάκης για την κεντροαριστερά

Την εκτίμηση ότι ο προοδευτικός χώρος βρίσκεται σε διαδικασία αναδιάταξης, που αποτελεί φυσικό επακόλουθο του προβληματισμού των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν με ευθύνη τα πολιτικά πράγματα της χώρας, εξέφρασε η υπουργός Πολιτισμού, Μυρσίνη Ζορμπά, σχολιάζοντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά.

«Ο χώρος της προοδευτικής, αριστερής ή κεντροαριστερής παράταξης, νομίζω ότι αναδιατάσσεται» είπε η υπουργός, στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε απόψε για την παρουσίαση του βιβλίου της «Ανδρέας Παπανδρέου-πολιτισμικό πορτρέτο».

Η κ. Ζορμπά χαρακτήρισε θετική την διαδικασία αυτή, δεδομένου, όπως είπε, «ότι πάντοτε, μπροστά σε νέα δεδομένα, η αίσθηση επιβίωσης ή η διεκδίκηση μιας καινούργιας θέσης, είναι φυσικό να προκύπτει για τους ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν με ευθύνη και με προβληματισμό τα πολιτικά ζητήματα στη χώρα».

Χρ. Βερναρδάκης: Απομακρύνεται από τη σοσιαλδημοκρατία το ΚΙΝΑΛ

«Μακάρι να αλλάξει» σχολίασε από την πλευρά του, ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, ένας εκ των ομιλητών στην ίδια εκδήλωση, αναφερόμενος στην στάση του ΚΙΝΑΛ, το οποίο, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «απομακρύνεται από τις ιδέες της σοσιαλδημοκρατίας» και εκτίμησε ότι «δεν έχει καμία προοπτική, έτσι όπως διαμορφώνεται η ταύτισή του με τη Νέα Δημοκρατία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού