Ξενάγηση στην Αιγυπτιακή συλλογή στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθήνας

Η αιγυπτιακή συλλογή του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου είναι από τις σημαντικότερες παγκοσμίως, λόγω της ποικιλίας, της ποιότητας και της σπανιότητας των αντικειμένων και είναι η τέταρτη μεγαλύτερη στην Ευρώπη με περίπου 7.000 εκθέματα!

Σαρκοφάγοι, μούμιες, Αιγύπτιοι θεοί στέκουν μπροστά μας και μας καλούν… Μαζί ανακαλύπτουμε τα μυστικά αυτού του θαυμαστού πολιτισμού φτάνοντας εκεί που η αιγυπτιακή τέχνη συναντάει την ελληνική!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, 11.00 – 12.30 και 13.00 – 14.30

>Κόστος ξενάγησης: 10 ευρώ /άτομο. Τα παιδιά έως 12 ετών (με τη συνοδεία ενηλίκου) καθώς και οι συνοδοί ατόμων με αναπηρία που χρήζουν συνοδείας (π.χ. με σοβαρά κινητικά προβλήματα, τυφλότητα κτλ.) συμμετέχουν δωρεάν.

>Εισιτήριo εισόδου Μουσείου: Δωρεάν είσοδος  την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα κατά τη χειμερινή περίοδο.

Σημείο συνάντησης: Στην είσοδο του Μουσείου στην οδό 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 44, Αθήνα. Επειδή πρόκειται για μία εξαιρετικά δημοφιλή ξενάγηση, παρακαλούμε φροντίστε για την έγκαιρη κράτηση θέσης.

Η ξενάγηση δεν είναι προσαρμοσμένη για παιδιά. Προτεινόμενη ηλικία: άνω των 10 ετών.  Λόγω συνθηκών του χώρου, ο αριθμός παιδιών ανά ομάδα ξενάγησης είναι περιορισμένος.

Για οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνείτε στο info@action-plus.gr ή στο 210-3230102.