Μια παράσταση αύριο για τον Ζακ/Ζackie Oh

«Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» είναι μια παράσταση ύμνος στον έρωτα. Ύμνος στη ζωή. Μια παράσταση που μας θυμίζει την ομορφιά της ζωής. Μιας ζωής που ανήκει σε όλες και όλους. Μιας ζωής πολύτιμης για όλες και όλους. Της δικής μας ζωής.

Λίγους μήνες πριν, σε απόσταση αναπνοής από το θέατρό μας, εκεί που η παράσταση μας γεννήθηκε και ζει μέχρι σήμερα, κάποιοι αποφάσισαν να κόψουν το νήμα της ζωής του Ζακ Κωστόπουλου (Zackie Oh). Μπροστά στα μάτια μας. Δίπλα μας. Σε μια τέτοια ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ πράξη δεν έχουμε το δικαίωμα να μένουμε σιωπηλοί και αδιάφοροι. Οφείλουμε να θυμίζουμε πως το δικαίωμα του να ζούμε, να ερωτευόμαστε  όπως θέλουμε και ότι θέλουμε δεν είναι διαπραγματεύσιμο.

Οι ηθοποιοί (Λίλα Μπακλέση και Κωνσταντίνος Μπιμπής), οι συντελεστές της παράστασης και οι εργαζόμενοι του θεάτρου Άλφα.Ιδέα, διοργανώνουν μια παράσταση που όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το δικαστικό αγώνα της υπόθεσης. Σας περιμένουμε κάτω από τα αστέρια του Άλφα.Ιδέα, αύριο στις 9:30 μ.μ. – 11:30, Πατησίων 37, σ’ αυτή την μοναδική παράσταση που είναι αφιερωμένη από την καρδιά μας στον Ζακ Κωστόπουλο (Zackie Oh).