Παπακώστα σε Γεννηματά: Να απολογηθείς για τα “μαύρα” ταμεία του ΠΑΣΟΚ

“Στενό μαρκάρισμα” στην Φώφη Γεννηματά για την…σιωπή της για τα “μαύρα ταμεία” του ΠΑΣΟΚ, κάνει η Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ) και υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, καλώντας εκ νέου την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να δώσει επιτέλους απαντήσεις στον ελληνικό λαό και να σταματήσει να παριστάνει τον τιμητή!

Ειδικότερα, με ανακοίνωση της Νέας Ελληνικής Ορμής, η κ. Παπακώστα δήλωσε:

“Τολμά η Γεννηματά να μιλά, ακόμα και σήμερα, για εκφυλισμό του Πολιτικού συστήματος παριστάνοντας τον τιμητή; Οφείλει να Απολογηθεί για τα Μαύρα ταμεία του κόμματός της. Αν δεν το κάνει… σιωπή και μετάνοια. Αρχηγός δεν γεννιέσαι, γίνεσαι”.

Να σημειωθεί ότι η Πρόεδρος του ΝΕΟ έχει στηλιτεύσει την πολιτική τακτική της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, η οποία ταυτίζεται απολύτως με την αντίστοιχη της Νέας Δημοκρατίας. Μια στρατηγική η οποία σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με την προοδευτική στροφή την οποία διαφημίζει η κ. Γεννηματά.  Άλλωστε, η κ. Παπακώστα δεν έχει διστάσει να δηλώσει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει δύο φορές “ξεπλυθεί” από τη Νέα Δημοκρατία!

“Μαύρα ταμεία”

Με αφορμή και τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Τσουκάτου, ο οποίος είπε απολογούμενος:  “Aπαιτώ από την ηγεσία του κόμματός μου που με εγκατέλειψε …να ζητήσει συγνώμη γιατί δεν είπε την αλήθεια», η κ. Παπακώστα είχε καλέσει την κ. Γεννηματά να δώσει απαντήσεις στον ελληνικό λαό και να μην παραμένει άφωνη όσο άφωνα είναι και τα ψάρια!

Μάλιστα, η Πρόεδρος του ΝΕΟ είχε διερωτηθεί:

“Με ποια πολιτική ηθική σήμερα η κ. Γεννηματά, ως πρόεδρος ενός κόμματος που κατά τον κ. Τσουκάτο δεν έχει πει την αλήθεια για τα ‘μαύρα ταμεία’, ζητά να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού;

Με ποια πολιτικά εχέγγυα η κ. Γεννηματά ζητά από τον ελληνικό λαό να ψηφίσει το κόμμα της, το οποίο δυστυχώς ‘ξεπλύθηκε’ με τη συνδρομή της συγκυβέρνησης με πυλώνα τη Νέα Δημοκρατία το 2012 και δυστυχώς το ‘ξεπλένει’ και η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, με την ‘γέφυρα’ μεταξύ των δύο αρχηγών, η οποία καθορίζει και τη ‘γέφυρα’ συνεργασίας των δύο κομμάτων;”.