Γερουλάνος: Η Αθήνα χρειάζεται δήμαρχο και όχι εκπρόσωπο κόμματος

«Η Αθήνα χρειάζεται δήμαρχο, δεν χρειάζεται εκπρόσωπο κόμματος», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «popaganda.gr».

Ο κ. Γερουλάνος ανάφερε ότι κι αυτός έχει τη στήριξη πολιτικών δυνάμεων, αλλά η δύναμη του είναι η στήριξή του από πολίτες «που θέλουν ν’ αλλάξουν την πόλη τους. Αυτοί που μας στηρίζουν είναι άνθρωποι που πιστεύουν ότι το κόμμα τους δεν μπορεί να τους επιβάλλει δήμαρχο, δεν λένε ότι “βρέξει χιονίσει” θα στηρίξω έναν από τα δύο κόμματα», είπε.

Επίσης, ανάφερε ότι «τα συμβούλια της γειτονιάς μπορούν να φτιαχτούν από αυτούς που έχουν αυτή τη διάθεση να συμμετέχουν» και είναι σημαντικός ο ρόλος τους γιατί «σου δίνουν τη δυνατότητα να ιεραρχήσεις» και να παρεμβαίνει ο δήμος όπου υπάρχει ανάγκη. Υπογράμμισε ακόμα ότι, για εκείνον και την παράταξη του, «κάθε γειτονιά της Αθήνας είναι κέντρο». Και αναφέρθηκε στην οδό Πατησίων, που, όπως είπε, είναι «ένας δρόμος με έντονους συμβολισμούς. Εδώ μπορείς να βρεις, από τη μία άκρη ως την άλλη, από την Κηπούπολη ως την Ακρόπολη, αποτυπωμένη την ιστορία της Αθήνας».

Στόχος του, πρόσθεσε, είναι να κάνει «ξανά την Πατησίων να ζωντανεύει, ειδικά τώρα που σιγά-σιγά επιστρέφουν στα πατρικά τους εδώ στα Πατήσια νέοι και νέες, αλλά και γονείς με παιδιά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού