Διήμερο εκπαιδευτικών δράσεων για δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς

Κύκλο διήμερων εκπαιδευτικών δράσεων που απευθύνονται στους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς διοργανώνει η γενική γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς σε συνεργασία με το Φινλαδικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο HAUS και την Υπηρεσία Στήριξης Ευρωπαϊκών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (SRSS),

Οι δράσεις θα λάβουν χώρα σε 12 εφετειακές πόλεις και έχουν ως στόχο να ενισχύσουν το έργο των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, μέσω ανταλλαγής θεωρητικών και νομολογιακών απόψεων, μελέτης περιπτώσεων καθώς και μεταφοράς καλών πρακτικών στη βάση ευρωπαϊκών υποθέσεων και ευρωπαϊκής συγκριτικής αξιολόγησης.

Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, σήμερα, Τετάρτη 27 και αύριο Πέμπτη, 28 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΔΟΕ (Πειραιώς 207 και Αλκίφρονος 92 Αθήνα, στο ισόγειο) από τις 8:30 π.μ. μέχρι τις 16.30.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα σεμινάρια και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση της γενικής γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς: www.gsac.gov.gr.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού