Χαρίτσης: Απολύτως αναστρέψιμη η διαφορά με τη ΝΔ

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με τη δημοσιογράφο Έλλη Στάη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Δένδια βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27/3 ο Αλέξης Χαρίτσης:

Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

• H διαφορά με τη ΝΔ είναι όχι απλώς διαχειρίσιμη, αλλά απολύτως αναστρέψιμη. Τώρα μπαίνουν τα ουσιαστικά πολιτικά διλήμματα πάνω στα οποία θα κληθούν να τοποθετηθούν οι πολίτες. Τις εκλογές θα τις κρίνει η οικονομία.

• Μέσα σε δύσκολες συνθήκες καταφέραμε να μειώσουμε 10 μονάδες την ανεργία, να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό & τις συντάξεις, να επαναφέρουμε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, να βάλουμε την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης. Αυτά θα αξιολογήσουν οι πολίτες & θα μας εμπιστευθούν & πάλι.

• Η εικόνα που έχουμε από τις επαφές μας με τον κόσμο είναι πολύ διαφορετική από αυτή που αποτυπώνουν οι δημοσκοπήσεις. Τα μέτρα ελάφρυνσης της κοινωνικής πλειοψηφίας που ήδη υλοποιεί η κυβέρνηση αλλάζουν το κλίμα.

• Παρά τις αλαζονικές κορώνες της ΝΔ για θριαμβευτική νίκη στις εκλογές βλέπουμε στελέχη της όπως ο αντιπρόεδρός της ο κ. Γεωργιάδης να χαμηλώνουν πολύ τον πήχη της διαφοράς με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Το ακραία νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα της ΝΔ τρομάζει τον κόσμο.

• Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν έχουν ούτε έναν συνομιλητή στην Ευρώπη μετά την ακραία στάση που κράτησαν στη Συμφωνία των Πρεσπών. Μοναδικοί τους σύμμαχοι η ακροδεξιά και οι εθνικιστές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού