Κικίλιας: Το ηθικό πλεονέκτημα του Τσίπρα έγινε ένοχη σιωπή και ψεύτικες δικαιολογίες

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό για την υπόθεση Πετσίτη, εξαπέλυσε από την τηλεόραση του Antenna, ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

«Το ηθικό πλεονέκτημα για το οποίο μιλούσε ο κ. Τσίπρας, έγινε ένοχη σιωπή και ψεύτικες δικαιολογίες. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού καταλαβαίνει ότι υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα. Φαίνεται ότι ο κ. Πετσίτης ήταν ο μεσάζοντας μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και του οποιουδήποτε επιχειρηματία ήθελε να κάνει “ δουλειές” με την κυβέρνηση. Αυτό θα εξετάσει η κυπριακή και η ελληνική Δικαιοσύνη.

Όταν τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι υπάρχουν στους λογαριασμούς του κ. Πετσίτη μεγάλα χρηματικά ποσά που δεν δικαιολογούνται, δεν πρέπει να το ψάξει η Δικαιοσύνη; Ο κόσμος σκέφτεται ότι τον είχαν στην «αυλή» τους για να κάνει δουλειές», δήλωσε ο κ. Κικίλιας. Ο βουλευτής της Α’ Αθήνας αποκάλεσε την κυβέρνηση τοξική για την ελληνική κοινωνία. «Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό στη διάρκεια του χρόνου. Οι ένοχες σχέσεις έρχονται στο φως. Ο χρόνος της διακυβέρνησης Τσίπρα τελειώνει και ο καθένας προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του και ανοίγουν στόματα. Ο κ. Πετσίτης κατέληξε να είναι τοξικός για τον κ. Παππά. Ο κ. Παππάς απομακρύνθηκε από το Μαξίμου γιατί είναι τοξικός για τον κ. Τσίπρα. Και όλοι αυτοί είναι πλέον τοξικοί για την ελληνική κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού