Συμμετοχή του Συναδινού στο ΕU SPORT FORUM στο Βουκουρέστι

Στις εργασίες του EU Sport Forum 2019 που θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο στο Βουκουρέστι, θα συμμετάσχει ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Πρόκειται για μια διάσκεψη που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της Ρουμανικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προβλέπεται να συμμετέχουν εκτός από τα Κράτη-Μέλη της Ε.Ε. και περίπου 350 εκπρόσωποι του αθλητισμού (ομοσπονδίες, οργανισμοί, σύλλογοι).

Παράλληλα αποτελεί μια κεντρική συνάντηση για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή αθλητική οικογένεια, η όποια δίνει την ευκαιρία στους αθλητικούς Φορείς να συζητούν και να ανταλλάσσουν απόψεις με τους φορείς χάραξης πολιτικής, τους εκπροσώπους των θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα Κράτη-Μέλη.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του EU Sport Forum 2019 η συζήτηση θα επικεντρωθεί στις κύριες προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα του αθλητισμού και συγκεκριμένα στο ρόλο των αθλητικών Ομοσπονδιών για την ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού αθλητισμού, στην προαγωγή ενός υγιεινού τρόπου ζωής μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος, στη χρηματοδότηση του αθλητισμού βάσης και στη διακυβέρνηση του επαγγελματικού αθλητισμού.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, θα συμμετάσχει σε θεματικές ενότητες όπως οι εξελίξεις του συστήματος αντιντόπινγκ και η προστασία του καθαρού αθλητισμού, η προστασία των δικαιωμάτων των αθλητών, καθώς και θέματα σχετικά με την συνολική προστασία των δικαιωμάτων στον αθλητισμό στο πλαίσιο της Ε.Ε..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

Μενού