Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών 

Δύο αλλοδαποί, ένας άνδρας 36 ετών και μία γυναίκα 28 χρόνων, μέλη συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση χθες το απόγευμα. Παράλληλα, κατασχέθηκαν περισσότερα από 9 κιλά κάνναβης και συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη.

Αρχικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον τριανταεξάχρονο υπήκοο Αβανίας σε περιοχή της Άνω Πόλης, έπειτα από συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών με εξηντατετράχρονο, ο οποίος επίσης συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην κατοχή του πρώτου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 345 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του, ενώ στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, που προμηθεύτηκε από τον τριανταεξάχρονο έναντι αντιτίμου.

Η εικοσιοκτάχρονη συνεργός του εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα κατά τη διάρκεια έρευνας στην περιοχή της Καλλιθέας, που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών. Στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 9.612,2 γραμμαρίων, συσκευασία κοκαΐνης 12,5 γραμμαρίων, σακούλα που περιείχε άγνωστη ουσία η οποία χρησιμοποιείται για πρόσμιξη με ναρκωτική ουσία βάρους 150,5 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 2.340 ευρώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού