Το Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης Γουίτνεϊ τίμησε τον Μάικλ Μπλούμπεργκ

Ο επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ τιμήθηκε από το Μουσείο Γουίτνεϊ για την προσφορά του στις τέχνες και τη συμβολή του στον πολιτισμό και στα κοινά.

Μία πλειάδα εκπροσώπων του Χόλιγουντ, της μουσικής βιομηχανίας και της μόδας παραβρέθηκε στο ετήσιο γκαλά και το Studio Party του Μουσείου Αμερικανικής Τέχνης Γουίτνεϊ με τον Αμερικανό σχεδιαστή Μάικλ Κορς να απονέμει το βραβείο στον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης.

«Φυσικά, είμαι Αμερικανός σχεδιαστής και εδώ βρισκόμαστε σε ένα Μουσείο που τιμά πραγματικά το μεγάλο αμερικανικό ταλέντο» τόνισε ο Μάικλ Κορς.

«Μιλάμε για κάποιον που είναι απλώς μια δύναμη της φύσης σε ό, τι αγγίζει» είπε. «Νομίζω ότι αυτά που έδωσε στην πόλη και στον κόσμο γενικότερα είναι αξιοθαύμαστα» πρόσθεσε.

Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκε το ποσό των 5,2 εκατομμυρίων δολάρια για το Μουσείο και θα διατεθεί για την εκπλήρωση του μακροχρόνιου οράματος του Μάικλ Μπλούμπεργκ, τη δημιουργία ενός «πολιτιστικού διαδρόμου» .

Ο Μάικ Μπλούμπεργκ κατανοεί τη σχέση ανάμεσα στην τέχνη και την ποιότητα της ζωής, ότι οι τέχνες φέρνουν τις κοινότητες κοντά. Ξέρει ότι όπου οι τέχνες ευημερούν, οι πόλεις ευημερούν» δήλωσε ο διευθυντής του Μουσείου Γουίτνεϊ, Άνταμ Ντ. Γουάινμπεργκ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού