Μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της Χρυσής Αυγής δήλωσε ότι είχε ενημερωθεί για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα λίγα λεπτά πριν συμβεί

Μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, δήλωσε ότι είχε ενημερωθεί για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα λίγα λεπτά πριν συμβεί, καθώς είχε τη δυνατότητα να το ακούσει μέσω ασυρμάτου, ανάφερε σε ανάρτησή του στο facebook το Golden Dawn Watch.

Σύμφωνα με το Golden Dawn Watch, ο μάρτυρας υπεράσπισης του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος, ρωτήθηκε για το πότε ενημερώθηκε σχετικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά και απάντησε «λίγα λεπτά πριν γίνει», καθώς «εμείς έχουμε τη δυνατότητα να ακούμε τους ασυρμάτους και άκουσα μετά ότι δολοφονήθηκε αυτό το παλικάρι».

Ο μαρτυρας επιχείρησε  να καλύψει τον Μιχαλολιάκο για το βράδυ της δολοφονίας του Φύσσα και δήλωσε πως τους χρυσαυγίτες οργανώθηκαν από ένα κομματικό μέλος και υπήρξε σύγχυση, από τον Μιχαλολιάκο που του τηλεφωνούσε μέχρι τα ξημερώματα για να μάθει τι έχει συμβεί.

Ερωτηθείς για το αν έχει ακούσει ομιλίες του Μιχαλολιάκου, όπου ο αρχηγός της Χ.Α. αναφέρει «μπαίνοντας στη Βουλή δεν θα αλλάξουμε δεν θα σας προδώσουμε, όταν γίνουμε δυνατοί θα είμαστε ανελέητοι, πάνω από όλα είναι η πατρίδα. Δεν παριστάνω τον δημοκράτη γιατί δεν είμαι υποκριτής αλλά αυτό τον τρόπο έχουμε να πολεμήσουμε», ο Σπίνος υποστήριξε πως τα τάγματα εφόδου δημιουργήθηκαν για την προστασία της Χ.Α.. Απέρριψε ότι είναι ναζιστές, λέγοντας ότι είναι επιλογή του εκάστοτε μέλους το να χαιρετάει ναζιστικά.

Όλος ο επίμχος διάλογος ε΄χει ως εξής:

Πρ: Εσείς για την δολοφονία του Π Φϋσσα ενημερωθήκατε πότε;
Σπι: Βεβαίως λίγα λεπτά πριν γίνει.
Πρ: Πριν γίνει; Για πείτε μας δηλαδή πώς;
Σπι: Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να ακούμε τους ασυρμάτους και άκουσα μετά ότι δολοφονήθηκε αυτό το παληκάρι.

Οι αναρτήσεις εδώ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού