«Ανυπότακτη Αττική»: Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση αύριο στα Προπύλαια

Η περιφερειακή κίνηση «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗ» θα πραγματοποιήσει την κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση αύριο Πέμπτη 16/5, στις 19.30 μμ στα Προπύλαια.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η ίδια η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Μαριάνα Τσίχλη, ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμό ο ευρωβουλευτής (και υποψήφιος ευρωβουλευτής) της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής, καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής, Κατερίνα Θανοπούλου και Αντώνης Πρωτονοτάριος. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της Ανυπότακτης Αττικής.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της κίνησης, στόχος είναι «στις εκλογές της 26ης Μαΐου, να δώσουμε φωνή στους πολλούς και ζωτικό χώρο στους αγώνες της κοινωνίας […] Να μη συνηθίσουμε στη λιτότητα και την εγκατάλειψη της κοινωνίας».

«Οι κάτοικοι της Αττικής», συνεχίζει η ανακοίνωση, «ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας, χορτάσαμε μεγαλεπήβολα σχέδια για τα κέρδη των εργολάβων και μεγαλοεπιχειρηματιών, χορτάσαμε τσιμέντο, χορτάσαμε αγωνία επιβίωσης. Χορτάσαμε παραγγέλματα για υπομονή. Εμπιστευόμαστε μόνο τους αγώνες, τους απλούς ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά για πόλεις και ζωές βιώσιμες, για λίγο πράσινο, για χώρους ελεύθερους και δημόσιους».

Η «Ανυπότακτη Αττική» στοχεύει στο μην επιτρέψει «στις δυνάμεις των μνημονίων και της λιτότητας να μονοπωλήσουν την εκπροσώπηση της κοινωνίας» και στη δημιουργία ενός ισχυρού πόλου αντίστασης που «βασίζεται στην ενότητα, για να ακουστούν τα κινήματα και να εισβάλλουν οι αγώνες της κοινωνίας στην Περιφέρεια Αττικής».

Η κίνηση τονίζει ότι συγκρούεται με «την πολιτική που παραδίδει την Αττική κομμάτι – κομμάτι στα μεγάλα συμφέροντα σε βάρος των δικαιωμάτων των πολλών». Επίσης ότι αναδεικνύει μέσα από το ψηφοδέλτιό της αγωνιστές και αγωνίστριες της αυτοδιοίκησης, των κινημάτων για τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, για το περιβάλλον, νέους και νέες.

«Στηρίζουμε μια Αττική των ανθρώπων της. Των νέων, των άνεργων, των γυναικών, των εργαζομένων, των αποκλεισμένων», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

Μενού