Ποκετίνο: Δεν ονειρεύομαι μακροπρόθεσμα, το ποδόσφαιρο θα σε βάλει εκεί που αξίζεις

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μπορεί να προετοιμάζει την Τότεναμ για τον μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ, ωστόσο οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν να τον πολιορκούν με ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του.

«Δεν έχω άλλους στόχους, παρά μόνο να προπονώ την Τότεναμ. Δεν ονειρεύομαι μακροπρόθεσμα, το ποδόσφαιρο θα σε βάλει εκεί που αξίζεις», τόνισε σχετικά ο Αργεντινός τεχνικός των «σπερς» σε δηλώσεις του στο «MARCA Radio».

Η Τότεναμ θα κάνει προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο να αποκαλύπτει το αίτημα που έκανε για να κοιμηθεί η ομάδα του εκεί το οποίο απορρίφθηκε.

«Θα προετοιμαστούμε στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά δεν θα κοιμηθούμε εκεί», δήλωσε ο προπονητής της Τότεναμ και επισήμανε: «Ρωτήσαμε το Φλορεντίνο Πέρεθ αλλά αρνήθηκε».

Καταλήγοντας, ανέφερε πως δεν απέφυγε να ζητήσει ενισχύσει από την διοίκηση, προσθέτοντας πως χρειάζεται περισσότερο «βάθος» στο ρόστερ.

«Δεν θα πάρω αποφάσεις πριν τελειώσει ο τελικός. Είναι σημαντικό να ξέρω το πλάνο για το μέλλον. Αν θέλουμε να κερδίσουμε του χρόνου, πρέπει να έχουμε εφόδια».