Ιταλία: Ομαδική έκθεση Ελλήνων καλλιτεχνών

Σε συνεργασία με την Ιταλική Γκαλερί Mega Art Gallery Association of Corchiano, του Προέδρου της, εικαστικού κ. Claudio Giulianelli και της εικαστικού και επιμελήτριας Διεθνών Ομαδικών Εκθέσεων και Πολιτιστικής Εκπροσώπου του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος,κ. Στέλλας Χαβιαροπούλου,θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μεγάλη παρουσίαση «ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2019», με θέμα:

“ COSMOS ΓΗ ΚΙ ΟΥΡΑΝΟΙ 2” από σήμερα, 25 Μαίου 2019- 08 Ιουνίου 2019.

30 καλλιτέχνες, από Ελλάδα,και κατόπιν προσκλήσεως και επιλογής τους, από την διεύθυνση τoυ Οργανισμού, θα συμμετάσχουν,με έργα Ζωγραφικής,και ξεχωριστών διαφόρων τεχνικών , γλυπτών αλλά και δημιουργών εικαστικού κοσμήματος, Αγιογραφίας και χειροποίητων ξύλινων κατασκευών από όλη την Ελλάδα.

Αρκετοί θα δώσουν περήφανα το παρόν τους,ταξιδεύοντας έως την ιστορική περιοχή με τους θρύλους και τα μνημεία αιώνων, το άγριας ομορφιάς CORCHIANO- περιοχής Viterbo.

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ δύο χώρες με πλούσιο πολιτιστικό και ιστορικό παρελθόν, θα συναντηθούν λοιπόν στις 25 Μαίου 2019, ανταλλάσσοντας τις ίδιες ιδέες για, την Τέχνη,Αδελφοσύνη και Ειρήνη.

H εκδήλωση θα πλαισιωθεί στα Εγκαίνια με την παρουσία της Ελληνίδας ερμηνεύτριας Μαρίας Νούτσου-“Rose-Marie” και θα ακολουθήσει κοινό δείπνο γνωριμίας των καλλιτεχνών.

Το πρόγραμμα θα εμπεριέχει ξεναγήσεις των μνημείων της περιοχής καθώς και της Ρώμης.

Πολιτισμός και Τουρισμός θα συναντηθούν στη MEGA ART GALLERY ASSSOCIATIONστο CORCHIANO, ΙΤΑΛΙΑΣ.

Πληροφορίες:

megaartassociation@gmail.com