Ξενογιαννακοπούλου: Αναμέτρηση ανάμεσα στην πρόοδο και στην συντήρηση

«Ανοικτό» χαρακτηρίζει το εκλογικό παιχνίδι, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και υποψήφια βουλευτής στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Κάνει, μάλιστα, λόγο για «μια νέα εκλογική μάχη με ισχυρό διακύβευμα για το μέλλον της χώρας μας» και υπογραμμίζει, «ο λαός θα εμπιστευτεί ξανά τον Αλέξη Τσίπρα».

Με αφορμή την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, η κ. Ξενογιαννακοπούλου τονίζει ότι «η συγκρότηση ενός ισχυρού προοδευτικού πόλου εκφράζει τη μεγάλη πολιτική και κοινωνική ανάγκη της εποχής μας».

«Δεν είναι θέμα προσχηματικής πόλωσης», συνεχίζει, «αλλά μιας ουσιαστικής αναμέτρησης μεταξύ δυο εκ διαμέτρου διαφορετικών πολιτικών. Ανάμεσα στην πρόοδο και στην συντήρηση, ανάμεσα σε μια δίκαιη ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο και το δοκιμασμένο και αποτυχημένο νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα της ΝΔ».

Η κυρία Ξενογιαννακοπούλου ασκεί επίσης κριτική στο ΚΙΝΑΛ, στο οποίο καταλογίζει «κρίση ταυτότητας και στρατηγικό αδιέξοδο», και προσθέτει πως «συνεχίζει τη μονομέτωπη επίθεση στη λογική της στρατηγικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό στην πράξη ενισχύει τη Ν.Δ.», καταλήγει η κυρία Ξενογιαννακοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού