Διέρρευσαν οι πίνακες διαιτητών της Super League

Νέα επεισόδια στο πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο και σάλος από την διαρροή των ονομάτων των διαιτητών που θα σφυρίξουν αγώνες στην Super League της περιόδου 2019-20 σε παράγοντες πριν ακόμα κατατεθούν επίσημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας LiveSport, παράγοντες ενημερώθηκαν για τους διαιτητές που το όνομά τους θα είναι στους πίνακες κι επικοινώνησαν με αυτούς που κινδύνευαν να βρεθούν εκτός πινάκων για να τους κάνουν γνωστό ότι θα σφυρίξουν κανονικά.

Όπως ήταν λογικό το όλο σκηνικό προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ προς τον αρχιδιαιτητή, με τις δύο ομάδες να επιμένουν στην απομάκρυνσή του.

Μάλιστα, υπάρχει και δήλωση παράγοντα της Super League που αναφέρει: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το μοντέλο που έχει επιβάλει η FIFA στην ΚΕΔ, δηλαδή η σύνθεσή της να αποτελείται από ξένους διαιτητοπαράγοντες. Το πρόβλημα το έχουμε με τον Περέιρα. Πρέπει να αποχωρήσει από την προεδρία της ΚΕΔ. Ας φέρουν τον Κολίνα ή ας αναβαθμίσουν τον Μαρίν. Ο Περέιρα δεν μπορεί να συνεχίσει με όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα».

Διάψευση ΕΠΟ

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία με σημερινή της ανακοίνωση διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αφορούν διαρροές για τους νέους πίνακες διαιτησίας και ξεκαθάρισε ότι οι νέοι πίνακες θα παραδοθούν από τον πρόεδρο της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας, (Κ.Ε.Δ.), Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα.