Νικολαΐδης: Πιο ξεκάθαρο από ποτέ το διακύβευμα – Μόνο όσοι έχουν κλείσει τα αυτιά τους στην αλήθεια δεν είναι διατεθειμένοι να το δουν

«Όσοι εργαλειοποίησαν το “Μακεδονικό” για ψηφοθηρικούς λόγους, ποτίζοντας ανακρίβειες, ψέμματα τον απλό κόσμο που αγαπά την πατρίδα μας, εύχομαι να κοιμούνται ήσυχα τα βράδια. Ειδικά μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τις επιστολές του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, όπου αποδέχεται τους όρους “Μακεδονία” σκέτο για το εσωτερικό και “Μακεδονία – Σκόπια” για το εξωτερικό, νομίζω οι μάσκες έπεσαν», τονίζει σε δήλωσή του στο circogreco.gr ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και προσθέτει:

«Η Συμφωνία των Πρεσπών έγινε ακόμα ένα εργαλείο για να ενισχυθεί το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, που χτιζόταν αργά και μεθοδευμένα όλη την τετραετία από την πλειοψηφία των ΜΜΕ, με μόνο στόχο να αποδομήσουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Σε εμένα δεν κόστισε πολιτικά, δεν στόχευσα ποτέ σε ψήφο παραπλάνησης, και ούτε θα το κάνω. Αν έχασα ψήφους λόγω μιας στημένης προπαγάνδας, το προτιμώ από το να εξαπατούσα τον κόσμο. Είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου».

«Είναι εφικτή η ανατροπή και έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν. Η ψήφος στις Ευρωεκλογές κάποιες φορές είναι πιο χαλαρή, αν και για εμένα δεν θα έπρεπε, στις Εθνικές εκλογές ο κόσμος συσπειρώνεται και φυσικά το διακύβευμα των εκλογών είναι διαφορετικό. Ο κόσμος θα επιλέξει με ποια κυβέρνηση θέλει να συνεχίσει την επόμενη τετραετία», τονίζει ο κ. Νικολαΐδης, ερωτηθείς για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μπορεί να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα, δεδομένων των δημοσκοπήσεων αλλά και της βαριάς ήττας στις ευρωεκλογές.

«Βλέπω τις τελευταίες ημέρες τον κόσμο αρκετά συνειδητοποιημένο για το τι πρόκειται να συμβεί αν επιτρέψουμε να ξαναγυρίσουμε στο παρελθόν, σε επιλογές που χρεωκόπησαν τη χώρα. Εξάλλου δεν κρατιέται η αντιπολίτευση, τα λέει ευθέως», υπογραμμίζει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης τονίζοντας πως «Εκτός ότι παίρνει πίσω τις όποιες φοροελαφρύνσεις υποσχέθηκε και βάζει όρους εάν και εφόσον επιτευχθεί η ανάπτυξη που προσδοκούν, αλλά δεν εγγυώνται και για αυτή, εκτός του ότι λένε ότι θα δοθεί το πλεόνασμα των 37 δις στις τράπεζες και θα πάμε ξανά σε πιστοληπτική γραμμή στήριξης, μιλάμε για τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που χρωστάνε πάνω από 300 εκ. ευρώ σε τράπεζες για τα δάνειά τους, και φυσικά ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να τα σβήσουν εφόσον έρθουν στην εξουσία».

«Νομίζω ότι το διακύβευμα είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ και μόνο όσοι έχουν κλείσει τα αυτιά τους στην αλήθεια δεν είναι διατεθειμένοι να το δουν», λέει κλείνοντας ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

 

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού