Λεονάρντο για Νεϊμάρ: Αν φέρει πρόταση που μας ικανοποιεί, μπορεί να φύγει

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο ξεκαθάρισε ότι για να αποχωρήσει ο Νεϊμάρ θα πρέπει να φέρει μια πρόταση η οποία θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

«Είναι ξεκάθαρο σε όλους. Στο ποδόσφαιρο, τη μία μέρα μπορείς να πεις ένα πράγμα και την επόμενη κάτι άλλο. Είναι απίστευτο, αλλά έτσι πάει. Η αλήθεια είναι πως συζητήσαμε με τον Νεϊμάρ, αλλά και με το περιβάλλον του, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες. Η θέση όλων είναι ξεκάθαρη. Ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο με εμάς γι’ ακόμα τρία χρόνια και μέχρι να φτάσει στην ομάδα κάποια πρόταση δεν μπορούμε να συζητήσουμε τίποτα», είπε αρχικά ο Λεονάρντο και πρόσθεσε:

«Ο Νεϊμάρ μπορεί να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, αν υπάρξει πρόταση που να μας ικανοποιεί όλους. Αλλά, μέχρι σήμερα, δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιος που να θέλει να τον αγοράσει και σε ποια τιμή. Το σίγουρο είναι πως τέτοιες μεταγραφές δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη».

«Δεν έχουμε δεχθεί καμία πρόταση, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχουν διερευνητικές επαφές. Λένε πως θέλουν να αγοράσουν, αλλά δεν είναι selling club. Το είπε ο πρόεδρός τους, αλλά δεν γνωρίζω αν η Μπαρτσελόνα είναι σε θέση να το κάνει», υποστήριξε στη συνέχεια ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων.