Παππάς: Οι δοκιμές για το 112 προγραμματισμένες να γίνουν σ’ αυτή την ημερομηνία ήδη πριν από τις εκλογές

«Να υλοποιηθούν τα εμβληματικά έργα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων και ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ που έχουν συμβασιοποιηθεί», ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι «τα τελευταία χρόνια δρομολογήθηκαν έργα για τη βελτίωση της λειτουργίας του Δημοσίου και των συναλλαγών των πολιτών με τις δημόσιες υπηρεσίες». Ειδικότερα ο κ. Παππάς ανέφερε ότι «τα εμβληματικά έργα ‘Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων’ μεταξύ 21.000 δημόσιων φορέων και το ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ για την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιών του Δημοσίου, ένα έργο που βρέθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξεχασμένο στα συρτάρια, έχουν συμβασιοποιηθεί» και «περιμένουμε την υλοποίησή τους». «Όχι μονάχα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών αλλά και για την εξοικονόμηση από μέρους της Πολιτείας 550 εκατ. ευρώ ετησίως», πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης σε σχέση με το σύστημα 112, ότι «οι δοκιμές που έγιναν σήμερα (σ.σ. με πρώτη δοκιμή τον Ιανουάριο 2019) πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου και ήταν προγραμματισμένες να γίνουν σ’ αυτή την ημερομηνία ήδη πριν από τις εκλογές. Ας σταματήσει επιτέλους η κοροϊδία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού