Κρέτσος: Fake news η είδηση για δίωξη σε βάρος μου | Διαδικτυακό πάρτι μίσους, ρεβανσισμού και αντεκδίκησης

Σχολιάζοντας αναφορές για άσκηση δίωξης εναντίον του, ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος – υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, έκανε λόγο για διαδικτυακό πάρτι μίσους, ρεβανσισμού και αντεκδίκησης, στο οποίο συμμετείχαν και επίσημα στελέχη της Νέα Δημοκρατίας, όπως τόνισε. Όσα γράφονται, συνέχισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», για δίωξη σε βάρος του είναι «μια είδηση που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα» και συμπλήρωσε: «Δεν διώκομαι για κακούργημα ούτε εγώ ούτε η επιτροπή, είναι στο στάδιο της προανάκρισης».

Παράλληλα, ο κ. Κρέτσος επεσήμανε ότι «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Αν χρειαστεί και στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα πάω, όχι με φόβο, θα πάω με χαρά, γιατί πραγματικά δεν πρέπει να μείνει καμιά σκιά. Αυτή η κυβέρνηση (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ) είναι η μόνη κυβέρνηση στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης που τόλμησε να προχωρήσει μέχρι τέλους τη διαδικασία αδειοδότησης των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και το έκανε με επιτυχία».

Συνεχίζοντας ο Λ. Κρέτσος ανέφερε: «Εγώ έκοψα τη διαδρομή του κ. Καλογρίτσα. Από την ώρα που έγινε οριστικός υπερθεματιστής σε δύο εβδομάδες δεν έφερε τα χρήματα και κόπηκε, γιατί; Όχι γιατί εγώ ήθελα ή δεν ήθελα διότι έτσι ήταν δομημένη η προκήρυξη. Αυτός ο διαγωνισμός είχε διαδοχικά στάδια. Και συζητάμε τώρα για μια υποψηφιότητα που είχε κοπεί πριν καν καταπέσει αυτός ο διαγωνισμός, άρα δεν υφίσταται κανένα θέμα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού