Παπακώστα: Καλή η επικοινωνιακή πολιτική Μητσοτάκη, καλύτερη όμως η εφαρμοσμένη πολιτική

Καλή η επικοινωνία, όμως καλύτερη η εφαρμοσμένη πολιτική είναι το μήνυμα που στέλνει στον πρωθυπουργό η Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) και πρώην υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου.

Σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο ασκεί πολιτική ο κ. Μητσοτάκης, στηριζόμενος σε μια επικοινωνιακή προσπάθεια να “φανεί διαφορά” από την προηγούμενη κυβέρνηση, η κ. Παπακώστα δήλωσε:

“Διάβασα την Welt και εντυπωσιάστηκα από το πόσο συμπίπτουν ή καλύτερα ταυτίζονται και σε φρασεολογία και σε περιεχόμενο τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον κ. Μητσοτάκη με αυτά του επικοινωνιακού επιτελείου του. Δεν είναι κακό. Αντιθέτως, θα μπορούσε να είναι θετικό όλο αυτό το συνεργατικό επικοινωνιακό show off, αν σε αυτά που του πιστώνονται υπήρχε και πολιτικό περιεχόμενο.

Για παράδειγμα η παλιακή “πολιτική” ελλείψει πολιτικής,των Ειδικών φρουρών θα ζημιώσει την Ελληνική Αστυνομία. Βεβαίως στα αυτιά των πολιτών ακούγεται ευχάριστα διότι σημαίνει προσλήψεις και ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας. Το θέμα είναι ότι ακούγεται αλλά δεν είναι θετικό μέτρο κάτι που χωρίζει ξανά την αστυνομία, ενώ την ομογενοποιήσαμε, σε πολλές ταχύτητες και της μονιμοποιεί τα πάρεργα και αυτό την στερεί από την ασφάλεια των πολιτών.

Όσο για τα απορρίμματα στην Κέρκυρα ήταν και υπουργός ο Μητσοτάκης και παρέλαβε ένα θέμα που ο πολιτικός λαϊκισμός επέτρεψε να υπάρχει και σήμερα και βέβαια δεν μπορούσε να το λύσει η αστυνόμευση.

Καλή λοιπόν η επικοινωνία, εντός και εκτός συνόρων, καλύτεροι όμως οι χαμηλοί τόνοι και το περιεχόμενο στην εφαρμοσμένη πολιτική”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού