Ξεκινούν αύριο οι εγγραφές στα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης του Δήμου Αθηναίων

Ξεκινούν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές συμμετοχής στα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης (ΚΔΜ) του Δήμου Αθηναίων, ενώ τα προγράμματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 1η Οκτωβρίου. Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες  και συνδυάζουν τις τέχνες και τον πολιτισμό με τη μάθηση και την ψυχαγωγία.

Τα ΚΔΜ  αποτελούν ανάσες πολιτισμού και γνώσης στην καθημερινότητα των δημοτών και έχουν καθιερωθεί ως σημεία καλλιτεχνικής έκφρασης για  μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν πνευματικά τους ορίζοντές τους και να καλλιεργήσουν  τις δεξιότητές τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε μία πληθώρα προγραμμάτων δημιουργικής μάθησης, με βάση την ιδιοσυγκρασία, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα τους.

Όπως τόνισε, σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, τόνισε ότι στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής «είναι να εμπλουτίσουμε και να ενισχύσουμε τις δράσεις των Κέντρων Δημιουργικής Μάθησης δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους δημότες να τα αξιοποιήσουν, κάνοντας πιο όμορφη και πιο δημιουργική την καθημερινότητα τους».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στη γραμματεία του Κέντρου Δημιουργικής Μάθησης όπου θα πραγματοποιείται το πρόγραμμα της επιλογής τους, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-17:00. Το ετήσιο κόστος εγγραφής για όλα τα προγράμματα είναι 5 ευρώ.

Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης λειτουργούν σε Εξάρχεια, Νέο Κόσμο, Σεπόλια, Κάτω Πετράλωνα, Κυψέλη, στην Γκράβα, στην οδό Ευελπίδων, στη Λ. Αλεξάνδρας κ.α.

 

 

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού