ΕΚ: Συμμαχία δεξιάς-ακροδεξιάς υπέρ της ασυδοσίας Μπολσονάρου στην Αμαζονία – Μαζί και η ΝΔ

Οι πολιτικές ομάδες της Δεξιάς και ακροδεξιάς καταψήφισαν το ψήφισμα που πρότειναν Αριστερά και Πράσινοι, με τη στήριξη των Σοσιαλιστών, προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στον πρόεδρο της Βραζιλίας, μετά την οικολογική καταστροφή στον Αμαζόνιο.

Ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης, ανέδειξε το ζήτημα εξαπολύοντας πυρά κατά της «συμμαχίας Δεξιάς – ακροδεξιάς που ευνοεί την ασυδοσία που καταστρέφει τον μεγαλύτερο πνεύμονα του πλανήτη».

“Οι Ευρωομάδες της Αριστεράς κ των Πρασίνων ζήτησαν, με τη στήριξη κ των Σοσιαλιστών, να υπάρξει ψήφισμα για την οικολογική καταστροφή κ τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο. Για να ασκηθούν πιέσεις στον ακροδεξιό Μπολσοναρο. Οι πολιτικές ομάδες της Δεξιάς κ Ακροδεξιάς καταψήφισαν. Ντροπή!”, ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης.

“Υπέρ του ψηφίσματος τάχθηκαν, πριν λίγο 194 Ευρωβουλευτές. Εναντίον 228, χωρίς να προβάλουν κανένα επιχείρημα στη συζήτηση! Ανάμεσα τους και οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ. Το ΟΧΙ της συμμαχίας Δεξιάς-Ακροδεξιάς ευνοεί την ασυδοσία που καταστρέφει τον μεγαλύτερο πνεύμονα του πλανήτη!”,πρόσθεσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού