Ηλεκτρονικές πινακίδες πληροφόρησης στις στάσεις λεωφορείων της Ρόδου

Ηλεκτρονικές πινακίδες πρόκειται να τοποθετηθούν στις στάσεις λεωφορείων της Ρόδου, έτσι ώστε η εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού να γίνεται πολύ καλύτερα από ότι γίνεται σήμερα και κυρίως με έγκυρη πληροφόρηση για τα δρομολόγια και τις ώρες αφίξεων των λεωφορείων.

Ήδη βρίσκονται σε δοκιμαστική λειτουργία δεκαοκτώ ηλεκτρονικές πινακίδες ενημέρωσης επιβατών για τα μέσα μεταφοράς που έχουν τοποθετηθεί στο πλαίσιο της πράξης ΕΥ-ΚΙΝΗΣΗ που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg V-A Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020.

Στις ηλεκτρονικές πινακίδες που λειτουργούν με ηλιακούς συλλέκτες, εμφανίζεται ο αριθμός της γραμμής και ο πραγματικός χρόνος άφιξης του λεωφορείου της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ στη στάση, γεγονός ιδιαιτέρως εξυπηρετικό για τους κατοίκους της πόλης, αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού, που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία για τις μετακινήσεις τους.

Στην ίδια πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι έχουν πρόσβαση και μέσω του διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση mobility.rhodes.gr, αλλά και στη Mobile εφαρμογή για συσκευές Android και iOS «RHODES PUBLIC TRANSPORT». Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play και στο App Store για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού