Μπαρτσελόνα: Αιχμές Πικέ κατά της διοίκησης

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 την Χετάφε για την 7η αγωνιστική της LaLiga, ωστόσο η ένταση δεν έλειψε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ζεράρ Πικέ να αφήνει σαφείς αιχμές κατά μελών της διοίκησης αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν κατευθυνόμενα άρθρα σε διάφορα ΜΜΕ εναντίον των παικτών.

«Δεν θέλουμε να νευριάσουμε. Όταν δύο πλευρές δεν θέλουν να νευριάσουν, δεν υπάρχει λόγος να διαφωνούν. Ξέρουμε την διοίκηση, ξέρουμε ποιες είναι οι εφημερίδες και ποιος γράφει τι, ακόμη κι αν δεν εμφανίζεται το όνομά τους. Πρόθεσή μας είναι να παίζουμε μπάλα και να κερδίζουμε τίτλους. Ελπίζω κανείς να μην θέλει προκαλέσει επεισόδια για πράγματα που δεν υπάρχουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής κεντρικός αμυντικός.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, οι δηλώσεις του Πικέ ερμηνεύονται ως απάντηση σε ένα άρθρο στην El Mundo Deportivo, που υπέγραφε ο Τσάβι Μπος. Σε αυτό γινόταν λόγος για την δύναμη που έχουν μέσα αρκετοί παίκτες της Μπαρτσελόνα ακόμη και σε αποφάσεις που δεν τους αφορούν, ενώ τους αποδίδονταν ευθύνες για τα αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν. Οι παίκτες της «Μπάρτσα» είχαν ένα ομαδικό δείπνο την Τετάρτη στην οποία συζήτησαν και αυτό το θέμα και βγαίνει πως θεωρούν ότι το συγκεκριμένο άρθρο εκπορευόταν από ανθρώπους της διοίκησης που θέλουν να αποποιηθούν δικές τους ευθύνες για να τις φορτώσουν στους ποδοσφαιριστές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού