Ομιλία Τσίπρα στο Σπούτνικ Festival 2019

Σήμερα,  Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30, το Σπούτνικ Festival 2019 υποδέχεται τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, που θα δώσει το σύνθημα για την εκκίνηση της διαδικασίας ανασυγκρότησης και μαζικοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαία Συριζα – Youth of Syriza, μιλώντας για τις νέες δυνατότητες, τα νέα καθήκοντα και τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας.

ΣΠΟΥΤΝΙΚ Festival 2019 «Ταξίδι #4: Έφοδος στον Ουρανό»
27-28-29 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Στρατού (Γουδή – πλησίον Μετρό Κατεχάκη)

Διακήρυξη ΣΥΡΙΖΑ: «Η ιστορία δεν έχει τελειώσει»

Πολιτική διακήρυξη

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ «Σπούτνικ» η πολιτική διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ και αμέσως μετά θα ξεκινήσει τρίμηνη καμπάνια με ανοικτές συνελεύσεις ανά τη χώρα, επισημαίνουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το προσχέδιο της πολιτικής διακήρυξης, το οποίο έχει ετοιμάσει ο Νάσος Ηλιόπουλος, παρουσιάστηκε από τον ίδιο την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «το βλέπουμε σαν ένα προσκλητήριο για την προσέλκυση νέων μελών» και προσθέτουν: «Μετά το φεστιβάλ ξεκινά μια ευρύτατη τρίμηνη καμπάνια, που θα περιλαμβάνει ανοιχτές συνελεύσεις σε όλη τη χώρα με τον Αλέξη Τσίπρα να πηγαίνει σε όσο περισσότερες μπορεί».

Ξεκινά η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Στοίχημα επιβίωσης της προοδευτικής παράταξης

Εκτός από τα οργανωτικά θέματα, στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ έγινε ενημέρωση για τα πολιτικά θέματα επικαιρότητας, ενώ συζητήθηκαν τόσο το ζήτημα της Novartis όσο και το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού, ξεκίνησαν την Παρασκευή,  με ομιλία του  Αλέξη Τσίπρα.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού