Μουρίνιο: Ο Ρονάλντο καλύτερος και από τους Κριστιάνο και Μέσι 

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για τον καλύτερο παίκτη που έχει δει στο γήπεδο, με τον Special One να απαντάει τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο.

Ο Μουρίνιο μίλησε στο LiveScore και ανάμεσα στα άλλα ρωτήθηκε και για τον ποιον θεωρεί τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που έχει δει μέσα στο γήπεδο. Η απάντηση δεν ήταν ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε ο Λιονέλ Μέσι, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναγνωρίζει το μεγαλείο του Βραζιλιάνου Ρονάλντο, παρότι οι σοβαροί τραυματισμοί του δεν του επέτρεψαν να έχει μια ακόμα μεγαλύτερη καριέρα. Ο Μουρίνιο μάλιστα αποθέωσε το φυσικό ταλέντο του Βραζιλιάνου που σύμφωνα με τον ίδιο κανείς από τους άλλους δυο δεν τον ξεπερνά.

«Ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω δει στο γήπεδο; Νομίζω πως οι τραυματισμοί σκότωσαν μια καριέρα που θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο απίστευτη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι είχαν μεγαλύτερες καριέρες σε χρονική διάρκεια και παραμένουν πάνω από όλους συνέχεια τα τελευταία 15 χρόνια. Αλλά το ταλέντο που είχε ο Ρονάλντο Ναζάριο σε ηλικία 19 ετών ήταν κάτι απίστευτο. Κανείς δεν τον ξεπερνά. Είναι ό,τι καλύτερο έχω δει. Το φυσικό ταλέντο που είχε ήταν κάτι φοβερό. Απίστευτος ποδοσφαιριστής», ανέφερε ο Μουρίνιο.