Υπεύθυνος ακαδημιών της Μπάγερν: «Ήταν σαν ένας πόλεμος»

Για την επίθεση που δέχτηκαν οι φίλαθλοι της Μπάγερν από χούλιγκαν του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη λίγο πριν τη λήξη των Βαυαρών με τους Πειραιώτες, για το Youth League μίλησε ο υπεύθυνος ακαδημιών της γερμανικής ομάδας, Χόλγκερ Σέιτζ κάνοντας λόγο για πόλεμο.

«Πριν τέσσερα χρόνια έζησα κάτι αντίστοιχο με την U19 στην Νυρεμβέργη. Τότε ήμουν προπονητή της A-Youth της Μπάγερν. Στο προπονητήριο οι οπαδοί είχαν εισβάλλει και μπήκαμε γρήγορα στις καμπίνες. Αλλά σήμερα (σσ. χθες) αυτό ήταν πιο σκληρό και βίαιο. Οι σκέψεις μας ήταν με τους οπαδούς μας που ήταν μάρτυρες αυτών των γεγονότων και είναι χτυπημένοι. Τους εύχομαι τα καλύτερα…», ανέφερε σε γερμανικά ΜΜΕ ο Σέιτζ και συνέχισε:

«Χρειάζεται λίγο μέχρι κάποιος να καταλάβει τι συμβαίνει. Ήταν σαν ένας πόλεμος. Τα πάντα είχαν τελειώσει μέσα σε τρία λεπτά. Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού βοήθησαν τους γιατρούς της Μπάγερν για όσους είχαν χτυπήσει. Το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι και οι παίκτες των δύο ομάδων που προηγουμένως έκλαιγαν στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου. Νομίζω ότι το μήνυμά τους ήταν ότι απλώς “θέλουμε να παίξουμε μαζί ποδόσφαιρο”. Αυτό ήταν πολύ συγκινητικό».

Καταλήγοντας ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Μπάγερν, κληθείς να εξηγήσει γιατί αποφάσισε να μην παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι των επαγγελματικών ομάδων, επισήμανε: «Ήταν πιο σημαντικό για εμάς να συζητήσουμε με τους παίκτες και τον υπεύθυνο για τα συμβάντα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού