Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Επίθεση Μαλέλη στην ηγεσία – «Δυστυχώς υπάρχουν» στελέχη του ΚΙΝΑΛ που «στραβοκοιτούν» προς την κυβέρνηση

Δηλώσεις έκανε ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ο Σταμάτης Μαλέλης, με συνέντευξη που παραχωρεί στο news 24/7.

«Θα πρέπει να είναι ένα ανοιχτό δημοκρατικό συνέδριο και κυρίως συνέδριο με συνέδρους. Πρέπει να γίνει ουσιαστική συζήτηση στη βάση του ΠΑΣΟΚ. Δεν θα δεχτούμε ένα συνέδριο παρωδία!», είπε ο κ. Μαλέλης, ενώ χαρακτήρισε «κωμικό» ο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ να είναι και επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ.

Το μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ δηλώνει ότι «δυστυχώς υπάρχουν» στελέχη του ΚΙΝΑΛ που «στραβοκοιτούν» προς την κυβέρνηση: «Θεωρώ ότι λίγα στελέχη μας θα ήθελαν να είναι απέναντι. Δεν τους εμποδίζει κανείς. Στο καλό και να μας γράφουν» επισημαίνει.

Ο Στ. Μαλέλης δηλώνει πως είναι μέγα λάθος να κρατάς ίσες αποστάσεις από κυβέρνηση και αντιπολίτευση και τονίζει: «Εάν δεν γίνει αριστερή ριζοσπαστική στροφή το κόμμα μας κινδυνεύει να γίνει ένα μικρό κόμμα του μεσαίου χώρου. Δεν είμαστε κέντρο. Ας το πάρουν είδηση. Είμαστε κόμμα της Αριστεράς . Να το συνειδητοποιήσει και η ηγεσία . Φαίνεται ότι κάποιοι βολεύονται με το μικρό και κεντρώο κόμμα. Δεν θα το επιτρέψουμε».

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού