Φεστιβάλ γιόγκα για τη “Δύναμη μέσα μου”

Ανακαλύψτε τη δύναμη μέσα σας μέσα από το διαλογισμό και τη γιόγκα προτρέπουν οι διοργανωτές του 3ο Φεστιβάλ Koυνταλίνι Γιόγκα που διοργανώνεται την προσεχή Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στη  ΧΑΝΘ, από τον Σύλλογο Δασκάλων Κουνταλίνι Γιόγκα Ελλάδας.
Με θέμα «Η Δύναμη μέσα μου», οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα, οκτώ μαθήματα με πολλές πρακτικές και διαλογισμούς, από οκτώ διαφορετικούς δασκάλους, ενώ στον χώρο θα υπάρχει και έκθεση με προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με τη ευεξία.

Το ημερήσιο Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα Θεσσαλονίκης απευθύνεται σε αρχάριους και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σωματική κατάστασην ενώ αποτελεί εκδήλωση που διοργανώνεται από το 2017 με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για την φιλοσοφία και τις διδασκαλίες της κουνταλίνι γιόγκα.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “ η πραγματική δύναμη και το σθένος μας πηγάζει από αυτό που στα αλήθεια είμαστε” και “ όταν διατηρούμε μέσα μας αυτήν την επίγνωση, μεγαλουργούμε και ολοκληρωνόμαστε”.

Η Kundalini Yoga που αποκαλείται και «γιόγκα της επίγνωσης», παρέμενε μυστική στην Ινδίαν μέχρι που κάποια στιγμή, ο Yogi Bhajan ταξίδεψε στη Δύση το 1969 και ξεκίνησε να τη διδάσκει ανοιχτά ταξινομώντας και φτιάχνοντας ένα τρόπο προσβάσιμο απόλυτα στον δυτικό άνθρωπο. Η Kundalini Yoga συνδυάζει γνωστές στάσεις της yoga (asana) με δυναμικές κινήσεις, ασκήσεις αναπνοής (pranayama), διαλογισμό, mantras, mudras και χαλάρωση σε ένα ολοκληρωμένο σύνολο ασκήσεων που λέγεται kriya.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

No results found

Μενού