Τάισον: Δεν αρκεί να μην είμαστε ρατσιστές, πρέπει να είμαστε αντιρατσιστές 

Η απάθεια πολλές φορές ισοδυναμεί με συναίνεση, ιδίως, όταν αυτή αφορά στην ασέβεια προς τη διαφορετικότητα. Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Τάισον, μετά από την επίθεση που δέχτηκε στην αναμέτρηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ με την Ντιναμό Κιέβου.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος τόνισε ότι δεν αρκεί να μην συμφωνεί κάποιος με τις ρατσιστικές πρακτικές, αλλά πρέπει να τις αντιπαλέψει σθεναρά. Κάτι που είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να πράττει και ο ίδιος.

«Αγαπάω τη φυλή μου, παλεύω για το χρώμα μου, ό, τι κι αν κάνω είναι για εμάς, για την αγάπη… Ποτέ δεν θα σιωπήσω σε μία τόσο απάνθρωπη και ποταπή ενέργεια. Τα δάκρυά μου ήταν από αγανάκτηση, εξαιτίας του ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα εκείνη τη στιγμή. Όμως, έχουμε σκληραγωγηθεί από μικροί και ξέρουμε να παλεύουμε. Να μαχόμαστε για τα δικαιώματά μας και για την ισότητα. Ο ρόλος μου είναι να σηκώσω το κεφάλι μου και να συνεχίσω να παλεύω. Σε μία ρατσιστική κοινωνία δεν είναι αρκετό να μην είσαι ρατσιστής. Πρέπει να είμαστε αντιρατσιστές! Το ποδόσφαιρο χρειάζεται περισσότερο σεβασμό, ο κόσμος χρειάζεται περισσότερο σεβασμό! Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης. Συνεχίζουμε τη μάχη…», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Τάισον μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο instagram.

 

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού