Πλήρης αποδόμηση των ισχυρισμών Φρουζή από εισαγγελικές πηγές

Πλήρης είναι η αποδόμηση από μεριάς εισαγγελικών πηγών των ισχυρισμών Φρουζή που εγέρθηκαν από τον ισχυρό άνδρα της Novartis την επίμαχη περίοδο του σκανδάλου, στη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής.

Συνεχίζεται η εξέταση Φρουζή στην Προανακριτική

Οι δύο βασικοί ισχυρισμοί Φρουζή στη προανακριτική, δηάδή ότι ως τώρα δεν έχει καταθέσει για την υπόθεση και ότι δέχτηκε πιέσεις από την εισγγελέα διαφθοράς  κυρία Ελένη Τουλουπάκη, καταπίπτουν πλήρως, σύμφωνα με τις εισαγγελικές πηγές, αφού:

  • ο κ. Φρουζής κατέστη για πρώτη φορά κατηγορούμενος με ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για το αδίκημα της δωροδοκίας τον Φεβρουάριο του 2018, οπότε και εκδόθηκε διάταξη για απαγόρευση εξόδου του κατηγορουμένου από την χώρα καθώς και δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών του στην Ελβετία. Επομένως, δεν ήταν δυνατόν να του έγινε πρόταση να καθαδτέι προστατευόμενος μάρτυρας (όπως ισχυρίστηκε) , εφ’ όσο ήταν ήδη κατηγορούμενος τρεις μήνες νωρίτερα. Επίσης, συνολικά ο κ. Φρουζής έχει καταθέσει δια υπομνημάτων για την υπόθεση τρεις φορές, με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης αδικημάτων.
  • το επίμαχο ραντεβού τον Μάιο του 2018, που επικαλέστηκε ότι έγινε με τους συνηγόρους του, όπου και λέει ότι του ασκήθηκαν πιέσεις  στην Εισαγγελία Διαφθοράς, αφορούσε αίτηση που έκανε ο ίδιος για άρση της δέσμευσης τραπεζικών του λογαριασμών.

 

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

No results found

Μενού