Παππάς: Tο φορολογικό τεκμήριο ενοχής για την πολιτική απάτη της ΝΔ εις βάρος της μεσαίας τάξης

Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Έθνος της Κυριακής”, χαρακτηρίζει το φορολογικό νομοσχέδιο ως “τεκμήριο ενοχής για την πολιτική απάτη της ΝΔ εις βάρος της μεσαίας τάξης”.

Αναφέροντας σε άλλο σημείο της συνέντευξής του οτι και ο προϋπολογισμός “διαψεύδει τις προσδοκίες της μεσαίας τάξης και των χαμηλότερων στρωμάτων”, προσθέτει ότι “η μεσαία τάξη έχει να περιμένει μονάχα αυξήσεις 16% στα τιμολόγια του ρεύματος και αυξήσεις 500 ευρώ τουλάχιστον ετησίως στις ασφαλιστικές εισφορές”.

Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε ότι τα αρνητικά σημεία του προϋπολογισμού 2020 είναι “η κατάργηση της 13ης σύνταξης, η διατήρηση της εισφοράς αλληλεγγύης, το τέλος του μερίσματος για τους πολλούς και η παραμονή της προκαταβολής φόρου”.αναφέρει ότι η εγγραφή νέων μελών “συνεχίζεται με πολύ καλούς ρυθμούς” με την Κουμουνδούρου να επιζητά “τη συμμετοχή των ανθρώπων που μας στήριξαν με πείσμα κόντρα στην -όπως αποδεικνύεται σήμερα- πολιτική απάτη Μητσοτάκη και την αήθη προπαγάνδα των Μέσων Ενημέρωσης που ελέγχονται αλλά και «ελέγχουν» τη ΝΔ. Αλλά και όσων μπορεί να διαφώνησαν μαζί μας, αλλά σήμερα συστρατεύονται στον κοινό σκοπό”.

Τονίζει επίσης ότι “ο μετασχηματισμός κόμματος στη μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη της Αριστεράς προχωρά με βάση τη διακήρυξή μας και κυρίως χωρίς αποκλεισμούς”, προσθέτοντας “δεν υπάρχουν παλιά και νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν μέλη και είμαστε όλοι το ίδιο ΣΥΡΙΖΑ”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού