Δούρου: Οι νέοι είναι τα πρώτα θύματα της ατζέντας «τάξη και ασφάλεια»

Βρισκόμαστε σήμερα στη φάση μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ στη μαζική, προοδευτική, αριστερή και οικολογική παράταξη που χρειάζεται ο τόπος. Και μάλιστα σε μια συγκυρία που η κοινωνία υφίσταται την παλινόρθωση της Δεξιάς, είτε πρόκειται για την κατάργηση της 13ης σύνταξης, το κοινωνικό μέρισμα που μετατράπηκε σε ψίχουλα, είτε για τις απολύσεις που μπορούν να γίνονται πλέον χωρίς αιτιολογία. Μια Δεξιά που κάνει ό,τι μπορεί για να μας θυμίσει ‘τι σημαίνει Δεξιά’. Αυτό ακριβώς που αισθάνονται οι νέοι, που είναι τα πρώτα θύματα της ατζέντας «τάξη και ασφάλεια».

Αυτά τονίζει μεταξύ άλλων, η τομεάρχης Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου σε συνέντευξή της σήμερα στην εφημερίδα Μακεδονία της Κυριακής.

Αναφερόμενη στις διεργασίες ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, η Ρένα Δούρου παρατηρεί ότι “το κρίσιμο είναι, όχι να αγνοούμε τις διαφορετικές μας απόψεις αλλά να τις συνθέτουμε, μέσα από διάλογο, με διαφάνεια, το πλαίσιο μιας προωθητικής διαδικασίας”. “Αυτό είναι το στοίχημα ενόψει του συνεδρίου μας που θα βάλει τις βάσεις για το εφικτό, ρεαλιστικό πρόγραμμα της κυβερνώσας Αριστεράς”. “Της Δημοκρατικής, οικολογικής Αριστεράς του 21ου αιώνα”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

Μενού