Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για το «Σπίτι της Πρόνοιας» στα Χανιά

Το σπίτι της πρόνοιας δημιουργεί μέσω ανοικτού αρχιτεκτονικού διαγωνισμού ο δήμος Χανίων με στόχο να στεγάσει σε ένα σύγχρονο χώρο υποδομές που σήμερα στεγάζονται σε ιδιωτικούς – μισθωμένους χώρους.

Ήδη η υπηρεσία μελετών της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών του δήμου ανακοίνωσε τις προδιαγραφές του έργου που αφορά την δημιουργία υποδομών πρόνοιας καθώς και πάρκου της γειτονιάς, ενώ παράλληλα ορίστηκαν τα μέλη της επιτροπής που θα αξιολογήσει τις προτάσεις που θα κατατεθούν.

Το έργο συνολικά θα χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους του δήμου και όπως αναφέρει η τεχνική έκθεση, «σκοπός του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού είναι η κατασκευή ενός λειτουργικού, σύγχρονου κτιρίου πρόνοιας που θα στεγάζει Βρεφονηπιακό Σταθμό δυναμικότητας 48 βρεφών και 62 νηπίων και Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) δυναμικότητας 25 ατόμων καθώς και του περιβάλλοντος χώρου του και πάρκου γειτονιάς. Η δημιουργία του κτιρίου θα καλύψει προσδιοριζόμενες από τον δήμο Χανίων ανάγκες στις συγκεκριμένες χρήσεις πρόνοιας»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού