Παπαγγελόπουλος: Στην κυρία Ράικου αρέσει να αυτογελοιοποιείται

Απάντηση έδωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε όσα υποστήριξε σήμερα η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Ράικου στην διάρκεια της εξέτασης της από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

«Στην κυρία Ράικου αρέσει να αυτογελοιοποιείται. Σήμερα κατέθεσε ότι εκτός από Ρασπούτιν, τρομοκράτης που βάζει βόμβες, είμαι και αρχηγός χούντας που επιδιώκω την κατάλυση της Δημοκρατίας. Όμως για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της άκρα του τάφου σιωπή, σε απλά ελληνικά ‘’μούγκα στη στρούγκα’’», ανέφερε σε δήλωση του ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Και συνέχισε: «Επαναλαμβάνω άλλη μια φορά και θα το επαναλαμβάνω συνέχεια, να ανοίξουν οι λογαριασμοί της. Να δούμε εάν είμαι εγώ πλαστογράφος ή η κυρία Ράικου μεγάλη ψεύτρα και απατεώνισσα, που ισχυρίζεται ότι πλαστογράφησα εμβάσματα φαρμακευτικών εταιρειών στους τραπεζικούς λογαριασμούς της».

«Ο Παπαγγελόπουλος ήθελε κατάλυση της Δημοκρατίας»

Πρόθεση κατάλυσης του κράτους δικαίου και της Δημοκρατίας απέδωσε στον κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο η κυρία Ελένη Ράικου κατά την έναρξη της τρίτης κατάθεσής της στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που ερευνά φερόμενη ως σκευωρία Novartis.

«Ποτέ δεν ρώτησε ούτε για γιατρούς ούτε για κάτι άλλο, δεν τον ενδιέφερε το σκάνδαλο Νοβάρτις, γι’ αυτό και έστησε την σκευωρία», ανέφερε η Ελένη Ράικου.