ΣΥΡΙΖΑ-53+: Δεν υπάρχει κείμενο-απόφαση κατά της συμμετοχής των μελών της Προοδευτικής Συμμαχίας στο συνέδριο

ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση διάψευσης εξεδωσε η Πρωτοβουλία 53+ του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία διακινήθηκε κείμενο για συλλογή υπογραφών, το οποίο τασσόταν ανοικτά κατά των σχεδίων του Αλέξη Τσίπρα για τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα «commonality.gr» οι «53+» αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Αφού δεν υπάρχει κείμενο – απόφαση δεν συλλέγουμε υπογραφές και μάλιστα για ένα θέμα, που έχει λήξει στο κόμμα μας ομόφωνα, καθώς το συνέδριο πράγματι, θα είναι το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Και θα είναι ένα ανοιχτό συνέδριο με τα χιλιάδες νέα μέλη, που έρχονται ως νυν και όχι ως πρώην, να συμμετέχουν ουσιαστικά και ισότιμα. Και το γεγονός αυτό είναι σημαντικό και ελπιδοφόρο και έχουμε κάθε λόγο να το ενθαρρύνουμε», αναφέρουν.

Και συνεχίζουν: «Ναι, είναι αλήθεια. Θέλουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να μείνει αριστερό κόμμα. Ένα μεγάλο, λαϊκό, μαζικό κόμμα της σύγχρονης ριζοσπαστικής αριστεράς, που θα έχει την ικανότητα να εμπνέει, να συσπειρώνει, να ενώνει, όπως γίνεται και με τους ανθρώπους της Προοδευτικής Συμμαχίας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού