Στα σκαριά πολιτική συμμαχία μεταξύ Παπακώστα και Νικολόπουλου

Πολύ κοντά στην πολιτική συνεργασία φαίνεται πως βρίσκονται η Κατερίνα Παπακώστα και ο Νίκος Νικολόπουλος, όπως διαφαίνεται από σημερινή ανακοίνωση της Νέας Ελληνικής Ορμής, του κόμματος που ηγείται η Κατερίνα Παπακώστα, αλλά και από το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Ν.Ε.Ο. πριν από λίγες μέρες, συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος.

Όπως έγινε γνωστό, νωρίτερα σήμερα η κ. Παπακώστα είχαν συνάντηση, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν όλες οι πολιτικές εξελίξεις-εσωτερικού και εξωτερικού ενδιαφέροντος.

Στην ανακοίνωση του Ν.Ε.Ο. τονίζεται ότι στο «επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε όλο το φάσμα των κρίσιμων πολιτικών θεμάτων, το Μεταναστευτικό-Προσφυγικό, τα Εθνικά θέματα και το Ασφαλιστικό, για τα οποία υπήρξε ανταλλαγή και ταύτιση απόψεων επί πολλών ζητημάτων.

Μάλιστα, η σχετική ανακοίνωση καταλήγει ότι η Πρόεδρος του Ν.Ε.Ο. και ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος συμφώνησαν στην επανάληψη κύκλου συναντήσεων, με στόχο να εκφραστούν πολιτικά από κοινού.

Να σημειωθεί ότι μόλις πριν λίγες μέρες και κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Ν.Ε.Ο. η κ. Παπακώστα είχε δηλώσει η Νέα Ελληνική Ορμή βρίσκεται στον μεσαίο χώρο, «όπου μπορούμε να συναντηθούμε, να συγκλίνουμε και να συνυπάρξουμε όλα τα πολιτικά ρεύματα, ώστε να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε για αυτό τον τόπο που έχει ταλαιπωρηθεί από διαιρέσεις», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Παρών στην εκδήλωση του Ν.Ε.Ο. ήταν και ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, ο οποίος μάλιστα απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό, δήλωσε με νόημα ότι «χρειάζεται πολιτικό κεραμίδι ο κόσμος που νιώθει ‘‘άστεγος’’, που δεν εκφράζεται από τα υφιστάμενα πολιτικά κόμματα».

Δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Νικολόπουλος εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν σύντομα και πρόταξε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε πολιτική επιλογή στους πολίτες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού