Δούρου: Για δεύτερη φορά, ο Πατούλης προσπάθησε, μαζί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, να συστήσει επιτροπές…

“Για δεύτερη φορά, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής προσπάθησε, μαζί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής” να συστήσει επιτροπές, σημειώνει σε ανακοίνωση της η Ρένα Δούρου, αποτυχαίνοντας και πάλι ” παρά τα «δεκανίκια» των «προθύμων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρένας Δούρου, επικεφαλή της Δύναμη Ζωής:

Για δεύτερη φορά, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής προσπάθησε, μαζί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, να συγκροτήσει τις Επιτροπές Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και εκείνη του Περιβάλλοντος, στηριζόμενη στις κυβερνητικές, νομοθετικές αλχημείες, οι οποίες αλλοιώνουν την αποτύπωση της δύναμης των Περιφερειακών Παρατάξεων.

Παραχωρώντας πλειοψηφικά ποσοστά της τάξης των 3/5 στη Διοικούσα Παράταξη, χωρίς αυτά να αποτυπώνουν τον πραγματικό συσχετισμό δυνάμεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Για δεύτερη φορά απέτυχε. Και αυτό παρά τα «δεκανίκια» των «προθύμων».

Η σημερινή Διοίκηση, πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της εξουσίας, αντί να παρουσιάσει στους πολίτες και στο Περιφερειακό Συμβούλιο έναν συνεκτικό σχεδιασμό που να αφορά τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και το περιβάλλον, και τη δρομολόγηση λύσεων στα σοβαρά αυτά ζητήματα, επιδιώκει, την οικοδόμηση πλαστών πλειοψηφιών.

Και αυτό με στόχο να καλύψει το έλλειμμα του πολιτικού σχεδιασμού της μέσα από αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού