Σήμερα η συζήτηση για αλλαγή διοίκησης στη Folli Follie

Σήμερα, Τετάρτη 19/02 θα συζητηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να τοποθετήσει νέα μέλη στο ΔΣ της Folli Follie. Το αίτημα θα συζητηθεί σήμερα μετά την αναβολή που ζητήθηκε από την πλευρά των νομικών συμβούλων της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας όπου στην ημερήσια διάταξη η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έβαλε και το θέμα: «Αναλυτική ενημέρωση των Μετόχων σε σχέση με την οικονομική και περιουσιακή κατάσταση της Εταιρείας από τις αναμορφωμένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2017 έως σήμερα, τις νομικές ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά της Εταιρείας κατά παντός υπευθύνου, καθώς και τις ενέργειες για την εξυγίανση της Εταιρείας».

Αντιθέτως, με επιστολή του ο Δ. Κουτσολιούτσος ζήτησε να απαλειφθεί η δική του πρόταση για αντικατάσταση μελών του ΔΣ καθώς «ξεκίνησε η έναρξη διαδικασίας της χρηματοοικονομικής εξυγίανσης της εταιρείας».

Είχε προηγηθεί η πρόσκληση προς τους ομολογιούχους για την παροχή συγκατάθεσης προς το προτεινόμενο σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας. Οι τελευταίοι καλούνται να εξασφαλίσουν τα απαιτούμενα επίπεδα έγκρισης του σχεδίου από τους κατόχους ομολογιών (Swissbonds, Eurobonds και Schuldschein) της εταιρείας, ώστε να κατατεθεί στη συνέχεια μαζί με την αίτηση για υπαγωγή της εταιρείας το άρθρο 106.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού