Εισβολή των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ

Επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), όπου λίγο μετά τις 17:00 δυνάμεις των ΜΑΤ εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο – Εκτεταμένη χρήση χημικών από την αστυνομία – 5 προσαγωγές

Οδοφράγματα έχουν στηθεί στην πίσω είσοδο της ΑΣΟΕΕ αλλά και στην οδό Πατησίων. Φοιτητές που εγκλωβίστηκαν εντός του κτιρίου από τα δακρυγόνα αποχωρούν σταδιακά από την πίσω είσοδο του κτιρίου.

Στην εισαγγελία η πρυτανεία της ΑΣΟΕΕ για τον αστυνομικό με το περίστροφο

Νωρίτερα ομάδα αντιεξουσιαστών έκλεισαν τον δρόμο έξω από το κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Στο σημείο πήγαν δυνάμεις της Τροχαίας και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ακολούθησε σύγκρουση μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, οι οποίοι έκαναν χρήση βομβίδων κρότου-λάμψης. Πριν από λίγο έγινε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα η Πατησίων είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μέχρι την οδό Κοδριγκτώνος.

ΚΝΕ: Ο κυβερνητικός αυταρχισμός δε θα περάσει

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση προσπαθεί να μετατρέψει σε «κανονικότητα» την εισβολή των ΜΑΤ στα πανεπιστήμια

Η κυβέρνηση προσπαθεί να μετατρέψει σε «κανονικότητα» την εισβολή των ΜΑΤ σε πανεπιστημιακούς χώρους και την τρομοκράτηση των φοιτητών/τριών.

Απέναντι στις βίαιες και σκληρά αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις των δυνάμεων καταστολής, υπό την καθοδήγηση του Υπουργείου Προ.Πο., απαντάμε με συλλογικό αγώνα για τα δικαιώματα και τις ζωές μας. Η προάσπιση του δημόσιου και δωρεάν πανεπιστημίου είναι υπόθεση όλων μας!

Η κανονικότητά τους δεν μας χωράει! Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

 

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού